Langsung ke informasi produk
1 dari 2

iPad Macaron Flip Cover - Choco Sweet

iPad Macaron Flip Cover - Choco Sweet

Caseuphoria

Harga reguler IDR 315.000,00
Harga reguler Harga obral IDR 315.000,00
Obral Habis
The Philosophy

Euphoric Design, Robust Safeguard!

Case iPad yang tahan protektif, minimalis tapi juga aesthetic & lucu? Emang ada?!

Nih wajib banget punya untuk iPad users! Dengan body case berbahan soft TPU dan "macaron" flip cover (karena warna nya lucu kayak macaron shell hehe) berbahan polyurethene. Dengan fitur magnetic (auto-lock saat ditutup & auto-unlock saat dibuka) dan laminasi bludru halus pada bagian layar yang sangat aman banget buat layar iPad kamu. Ohya, case ini dilengkapi tempat untuk Apple Pencil buat kamu yang suka sketching atau gambar hihi.

iPad Case that gives ultimate protection, with minimalist design yet aesthetic and cute at the same time?

MUST BUY for you iPad users! With softcase TPU-based material and "macaron" flip cover (named after the french macaron shell because of its cute colour & texture hehe) made of Polyurethene. It features magnetic (auto-lock when closed & auto-unlock when open) and laminated with soft velvet lining on the inner part of the cover that sleekly protect your screen. Plus, it accommodates Apple Pencil for those who loves sketching or illustrating!

Product Details

Seberapa tipis? 3.0 mm (tipis banget!)
Seberapa ringan?
Kurang lebih 200 grams (bervariasi tergantung tipe iPad nya, tapi ringan banget!) eh, tapi super kokoh dong!
Bahan

Bagian Casing softcase TPU dengan tempat untuk Apple Pen.

Bagian Flip Cover berbahan polyurethene dengan magnetic (untuk fitur auto-lock) dan bludru halus pada bagian dalam untuk keamanan ekstra layar kamu.

 

Thinness 4.0 mm (ultra-thin!)
Lightness Approximately 200 grams but varies upon each iPad types, (feather light!) yet super sturdy!
Case Material

Case material is made of softcase TPU-based, accommodates apple pen.

Flip Cover made with polyurethene with magnetic (with auto-lock feature and soft velvet lining for your screen safety. 

 

Design

Designer

Di desain oleh desainer in-house dari Caseuphoria sendiri. Di desain dengan tangan secara digital untuk memenuhi standard premium kami.

Atau apabila tertulis sebaliknya, maka dari itu sedang ada kolaborasi yang berjalan. Membeli produk dari koleksi kolaborasi artinya kamu mendukung partner kami, karena sebagian dari penjualan akan menjadi bagian dari mereka.

Caseuphoria's very own in-house designer. Hand-designed, hand-curated and digitally crafted to meet our premium standard!

Or if stated otherwise, it means that we have a collaboration going on! Purchasing product from a collab collections means you support our retail partner or the designers themselves as part of the revenue will go for them.

Lihat detail lengkap

WELCOME TO CASEUPHORIA'S

WALL OF INSPIRATION















@JENNIFERJEO















@_ERIKACECILIA















@AUDREYTEGUH
















@FAUWZYADEAN
















@KEZIAAMELIAVIOLIN
















@MAPETO.ILLUSTRATION
















@SAMANTHACHANDRA
















@AUDREYTEGUH
















@YUMNEEY
















@KARNIKAWIDYAWATI
















@SAMANTHACHANDRA
















@NASZZ______
















@PRICILLIA_MICCA
















@JSSCGNWN
















@KAYNELLNIKOLAS
















@RACHANGELA
















@AGNESAURELLIA
















@STEFANIELIENARDO
















@RACHANGELA
















@ITSALICENOTES
















@CHELSEAEVANI

.

The Signature
Rearguard Bumper Case

Rearguard Case with TPU Polyurethene Bumpers, that withstand drops of up to 1,5 meters height.
I know right, that powerful.

Small Business. Yet Impactful.

Not only focusing on commercial, we love so much to be impactful to the local community.

Our Projet Lokal has engaged several illustrators to be able to have real-deal experience of their designs being made into real products.

Part of the revenue of collaboration products will be given for them.

Section
Drop element here!